Puistokonsertit
sunnuntai 19.6. - sunnuntai 28.8.14:00 - 15:00

Puistokonserteissa pääset nauttimaan elävästä musiikista, laulusta ja tanssista. Maksuttomia ulkoilmakonsertteja järjestetään ympäri kaupunkia. Puistokonsertit Amurin museokorttelissa sunnuntaisin klo 14.

12.6. Vintake-yhtye
Vintake on tamperelainen lauluyhtye, johon kuuluu kaksi kitaraa , Heikki Markkula ja Alpo Kärkkäinen sekä kaksi laulusolistia, Tarja Folland ja Kati Kärkkäinen. Vintake laulattaa ja tanssittaa yleisöään iskelmämusiikin helmien sekä ikivihreiden sävelten tahtiin.

19.6. J Mikael 
Laulaja-lauluntekjä Tampereen Tahmelasta Pyhäjärven rannalta. J Mikael esittää tekstejään akustisen kitaran säestyksellä lämpimän rouheasti rytmitellen. Syvää ja rakkaudellista elämän pohdintaa paikoin meditatiivisesti syventyen tai korkealle kohoten. Ja myös kannanottoja nykyajan hulluuteen hetkin kepeämmin ja kohdin rokimmalla otteella.

3.7. Johanna Kyykoski 
Ääni & Tunne. Herkkyys & Voima. Elämänmakuiset tarinat. Johanna on tamperelainen laulaja, artisti ja musiikintekijä, joka on tunnettu Emma-palkitusta ja kansainvälistä mainetta niittäneestä Tuuletar yhtyeestä. Hänen omassa musiikissaan kuuluu elämän palo ja vimma, mutta myös ihon alle hiipivä hauraus. Omien laulujen kautta hän haluaa kertoa tarinoita tosielämästä, kuten omaan voimaan kasvamisesta sekä parisuhteesta. Ne liikuttavat ja liikauttavat. Uuden soolotuotannon sanoituksia on ollut Johannan lisäksi kirjoittamassa muun muassa maamme eturivin ykkösartistien tekstejä kirjoittanut Eija Hinkkala.

10.7. Duo Songbirds 
Taitava ja monipuolinen kahden ammattimuusikon pianolauluduo! 5 laulukieltä ja laaja repertuaari 20-luvun jazzista Piafin chansoneihin.

17.7. GÖÖROTS
GÖÖROTS on tamperelainen uusi laulutrio. Esitämme kevyttä musiikkia. Georg Otsin musiikilla aloitamme.

24.7. Risto Huovila 
Suosittu trubaduuri Risto Huovila esittää tunnettuja hittejä sekä unohdettuja kevyen musiikin helmiä. Covereiden lisäksi Huovila soittaa myös omaa tuotantoaan.

31.7. Mies ja kitara, Roope Nykänen 
Roope Nykänen esittää covereita suurella sydämellä, 60-luvun folkista nykypäivän poppiin. Akustisen kitaran ja laulun siivittämänä.

7.8. Dansku ja Vesku
Kun musiikkiteatterinäyttelijä Daniela Fogelholm ja laulaja-lauluntekijä V.A.Virtanen tapasivat kesällä 2021 kulttuuri- ja tapahtuma-alojen miekkarissa eduskuntatalolla, syntyi folkpop-duo, joka keikkailee nyt omilla sekä cover-kappaleilla kolmella eri kielellä.

14.8. Ahjolan Pelimannit 
Ahjolan pelimannit on kansanmusiikkiorkesteri, joka soittaa suomalaista, pohjoismaista ja Brittein saarten kansanmusiikkia moniäänisesti ja avaralla asenteella. Yhtyeen ohjelmisto koostuu sekä perinteisistä että kansanmuusikoiden tekemistä sävelmistä vanhaa ja uutta kevyttä musiikkia unohtamatta. Viulut, mandoliinit, haitarit, klarinetti, kitara ja kontrabassot saavat tanssijalan nousemaan.

21.8. Jetco Duo 
Melodista pop-musiikkia sekä rock-balladeja 60- ja 70-luvuilta aina tämän päivän sakka uudempaan, pehmeään rytmimusiikkiin! Lisämaustetta kattaukseen antavat myös omat sävellykset.

28.8. Mansen laulajat
Mansen eläkkeensaajat ry:n harrastuslauluryhmä, joka harmonikan säestyksellä esittää tuttuja ja vähän tuntemattomampiakin iskelmätyyppisiä lauluja. Tamperelaisten tekijöiden laulut ja Tampereesta kertovat laulut ovat aina kuuluneet ohjelmistoomme yhtenä keskeisenä osana.