keskiviikko 4.7.8:00 - 16:00

Päivän pääsymaksut: alle 18-vuotiaat maksutta, aikuiset lastenlipulla 3 €.

Lastenpäivän ohjelma suunnattu yli 5-vuotiaille.

Klo 10.30-11 Luetaan satuja

Klo 11.30 ja klo 13 Leikitään! Leikitään! Puolen tunnin leikkituokio, jossa leikitään sään mukaan sisällä tai ulkona.

Klo 12.30, klo 14.30 ja klo 15 Lastenkierrokset Amurin työläismuseokortteliin

Kierroksilla tutustutaan Amurin museokorttelin asuntoihin. Kierroksen kesto noin puoli tuntia.

Klo 12-13 ja Klo 13.30-14.30 Työpaja: käpylehmä, kaarnalaiva ja naavatonttu

Työpajassa mietitään millaisilla leluilla lapset leikkivät, kun lelut piti valmistaa itse. Oma lelu valmistetaan pääosin luonnonmateriaaleista. Pienehkön lelun voi joko keksiä itse tai lainata omaan työhönsä ideoita valmiista esimerkeistä. Työpajan ohjaa taideohjaaja Outi Virtanen. Työskentely tapahtuu ulkona museon sisäpihalla.

Klo 16 Nukketeatteri Nirunaru: Kotini on…pieni mökki…männyn alla…puiden aukeamalla…punainen…kuusen latvassa… Mikä voikaan tuntua kodilta! Esitys sopii kaikenikäisille, kesto noin 35 min.