keskiviikko 28.6.8:30 - 19:00

Pajat ja opastukset suunnattu yli 5-vuotiaille. Alle 18-vuotiaat maksutta, aikuiset lastenlipulla 3 €.

Klo 10.30-11 Luetaan satuja

Klo 11.30, klo 12 ja klo 13 Leikitään! Leikitään! Puolen tunnin leikkituokio, jossa leikitään sään mukaan sisällä tai ulkona.

Klo 12.30, klo 13.30 ja klo 15.30 Lastenkierrokset Amurin työläismuseokortteliin
Kierroksilla leikitään ja tutustutaan Amurin museokorttelin asuntoihin. Kierroksen kesto noin puoli tuntia.

Klo 14-16 Ihan pönttöä!
Non-stop-työpajassa tehdään perhekunnittain yksi linnunpönttö, pönttöaihioita on rajallinen määrä, alle 12-vuotiaat aikuisen seurassa. Yhteistyössä: Muotialan Asuin- ja Toimintakeskus ry.

Päivä jatkuu klo 21 saakka, illa ohjelmaa aikuisille!
28.6. Amurin museokortteli ja Kahvila Amurin Helmi avoinna klo 21 saakka

Klo 18 Tanssiesitys: Säkkijärven polkkaa istuen ja tuolijumppaa
Tanssillista liikuntaa Säkkijärven polkan tahdissa istuen. Liikuntatuokion esittäjinä ja tuolijumpan ohjaajina Tampereen Naisvoimistelijat ry.

Klo 19 Sahdin salat
Tapio Viitala Suomen sahtiseurasta kertoo, kuinka hyvää sahtia tehdään.

Klo 20 Draamaopastus Piisin pihinästä laatikkolähiöön. Oppaana Markus Henriksson.